Laat JOUW WENS in vervulling gaan! 

Als Stichting Evenementen Brunssum, organisator van Christmas Village Brunssum wilden wij iets heel bijzonders gaan doen én dit gaat lukken!! Wij presenteren jullie met enige trots: Notariaat Verstegen – Warme Winter Wensen.

Wij nodigen alle kinderen uit om op zaterdag 17 december én zondag 18 december 2022 een wens te komen schrijven voor zichzelf of voor een ander kind. Stichting Nienoo zal bij podium 8 voor jullie klaarstaan en helpen dan ook hierbij. Om samen er een speciale wens van te maken. 

Op zondag 18 december in de namiddag zal Wethouder van Dijk (Gemeente Brunssum), Notaris Emiel Verstegen (Notariaat Verstegen), de voorzitter van Stichting Nienoo én de voorzitter van Stichting Evenementen Brunssum in het “Adviesbureau De Ruijter Christmas Main Square” uit alle geschreven wensen er 3 bekend maken die daadwerkelijk in vervulling zullen gaan! 

In week 46 zullen wij aan alle basisscholen de uitnodigings-flyer verstrekken en tevens zullen deze bij meerdere ondernemers in Brunssum beschikbaar zijn.????